home reparatie apk occasions


RDW - GROEN - SCHILD  RDW - ROOD - SCHILD

CONTACT
Autobedrijf Dijkstra v.o.f.
Oeverkruid 4
9738 AK Groningen
050-5776310
06-45330538
KvK 020.818.06
Fortis 84.81.88.365
btw NL-812422168BO1

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 9:00 tot 18:00
Zaterdag (alleen verkoop) op afspraak
MAIL FORMULIER
Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen, U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht terug. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.
Aan:
Naam:
E-mail:
Bericht:
 

Reparatie


Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar, het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Naast deze kleine reparatie’s kunt u na- tuurlijk ook bij ons terecht voor andere kleine en grote reparaties, van alle automerken. Onze gespecialiseerde automonteurs zorg- en dat uw auto snel weer voor 100% in orde is. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken.


Vergt een reparatie, na grondige inspec- tie, meer tijd, dan wordt er een tijdspad besproken voor de reparatie zodat u weet waar u aan toe bent. Komen er tijdens de reparatie onverwachte kosten te voor- schijn dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf ook duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet dus precies waar u aan toe bent.


Op alle reparatie werkzaamheden heeft u drie maanden volledige garantie.
Voor reparatie’s of een onderhoudsbeurt kunt u het beste een afspraak maken.